Beneficii

Intra in comunitatea SITT si beneficiezi de o paleta intreaga de beneficii, parteneriate comerciale si activitati destinate exclusiv membrilor.

Asistenta juridica specializata

Beneficiezi in mod gratuit de consiliere si asistenta juridica permanenta oferita de catre casa de avocatura Iuhasz & Parteners pentru orice eventual litigiu de munca. In plus in situatia in care este nevoie de reprezentare in instanta beneficiezi de tarife speciale si suport din partea SITT.

Consiliere permanenta

Ai garantia unui raspuns in maxim 48 de ore de la un specialist SITT la orice intrebare trimisa cu privire la relatia de munca. Extrem de util in diverse situatii in special cele in care angajatorii solicita fie modificarea anumitor termeni si conditii fie chiar a contractului individual de munca.

Protectie la locul munca

In calitate de membru SITT esti total protejat in relatia de munca. Ai dreptul ca un reprezentant al SITT sa te sustina, protejeze si consilieze in orice situatie inclusiv comisii disciplinare, comisii de necorespundere profesionala sau decizii abuzive.

Formare profesionala

In calitate de membru SITT poti participa la diverse programe de dezvoltare personala sau profesionala. SITT dezvolta propriile programe de formare profesionala. Activitatea noastra propune inclusiv cursuri de formare in domeniul drepturilor legale ale salariatilor.

Activitati speciale

Ai posibilitatea de a participa la diverse actiuni sociale, civice, culturale sau sportive. O mare parte a activitatii SITT este reprezentata de diverse actiuni initiate sau sprijinite de membrii organizatiei.

Implicare locala

Esti implicat in comunitatea locala IT? SITT este implicat activ in ecosistemul IT local, in creionarea politicilor de promovare a tinerilor sau cooperare cu organizatiile studentesti. Daca esti interesata/t poti reprezenta organizatia in diverse grupuri de initiativa locala, nationala sau chiar internationala.

Ajutoare speciale

In situatii limita vei avea mereu sprijinul comunitatii SITT. Primesti un ajutor financiar in situatii speciale sau sprijinul SITT pentru a lansa si promova orice tip de campanie umanitara.

Dezvoltarea propriilor initiative

Ai o idee de actiune civica? Sustinem initiativele personale ale membrilor cu impact in comunitatea locala, actiuni sociale sau civice si poti face parte din echipa de bloggeri SITT.

Parteneri

Bucura-te de numeroasele parteneriate comerciale cu preturi si oferte speciale destinate exclusiv membrilor SITT!